Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Ελληνικά
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Σύνδεση
Toggle navigation
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις Μελών ΠΘ (ΕΔΠΘ)
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επιστημονικές Δημοσιεύσεις Μελών ΠΘ (ΕΔΠΘ)
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
Προβολή τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις κλειδιά
Conclusions and Future Directions
Συγγραφέας
Arvanitoyannis, I. S.
Ημερομηνία
2009
DOI
10.1002/9781444320923.ch9
Λέξη-κλειδί
Cleaning and disinfection - operations in food factories on regular basis
Detergents in food industries
Food safety measures in GHP-based and/or HACCP-based food control systems
Global food legislation current trends and international trade requirements
Halogen-releasing agents (HRAs)
International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF)
Longitudinally integrated safety assurance (LISA)
Predicting pathogen resistance - against current disinfectants in food factories and hospitals
Predicting pathogen resistance against current disinfectants
Quaternary ammonium compounds (QACs)
Εμφάνιση Μεταδεδομένων
URI
http://hdl.handle.net/11615/25850
Collections
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
[19705]
Αναζήτηση στο DSpace
Αυτή η συλλογή
Πλοήγηση
Όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις κλειδιά
Αυτή η συλλογή
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Λέξεις κλειδιά
Ο λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή (MyDSpace)
Πληροφορίες-Επικοινωνία
Απόθεση
Σχετικά με
Βοήθεια
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επιλογή Γλώσσας
Όλο το DSpace
English
Ελληνικά